Weakness is granted.

Strength is a choice.

Онлайн Треньорска Услуга

Фитнес без глупости!

Какво казват нашите клиенти?

Симеон Маринов​

Реших да се обърна за помощ към Калоян Чолаков от NOBS Fitness след дълго лутане и опити за стопяване на излишните мазнини. Избрах точно него, защото той беше един от първите, който започна да говори за натурален бодибилдинг и високочестотно трениране в България.

При работата си с него разбрах как работи метаболизмът и каква е причината за качване и сваляне на килограми, как може човек да сваля килограми без да гладува и същевременно да запазва изградените мускули.

Тони Тодоров​

Калоян Чолаков е отличен трньор , напълно отдаден на работата си. Калоян може да те извади от всякаква ситуация и да промени навиците и начина ти на живот.

Нашата съвместа работа протече повече от добре. Имахме 1 ден в седмицата, в който да обсъдим състоянието ми, тренировките ми и храната ми.

Също така, Калоян винаги на момента ми е отговарял в Скайп или Инстаграм на мои въпроси, независимо по кое време е бил зададен въпросът. Много съм доволен от този човек и бих го препоръчал на всеки – както на неопитен, така и на опитен лифтър.

Младен Филипов​

Едно известно време бях в „дупка“ откъм прогрес в залата и то не толкова от прогрес с тежестите или визуално, ами просто постоянно се контузвах, което ме демотивираше страшно много, съответно това рефлектира и върху цялото ми ежедневие.

Преди време бях премислял да се свържа с Калоян и Бети като треньори, защото вижданията им за фитнес съвпадат с моите, а именно влагат по – голямата част от фокуса върху основата, онова, което ни дава 80-90% от резултатите.

Впоследствие, в процеса на работа осъзнах, че това, което предлагат не е просто услуга, а е отношение. Те подхождат с внимание към всеки един детайл и се стараят с малки стъпки, но сигурни в дългосрочен план, да се подобряват нещата. Честно казано доста си подобрих техниката на упражненията дори и за този не толкова дълъг период, което накара болките ми в коленете да изчезнат.

Относно храната, преди работа с тях имах проблеми с „мръсната храна“, хапвах си доста сладко, но с тяхна помощ научих как да ми е вкусно и да е полезно. Честно казано научих доста нови неща. Калоян и Бети са от хората, които не ти предлагат „булшит“ неща , от които просто да си изкарват парите, те ви помагат да създате начин на живот, в който да се чуствате пълноценни.

Откакто работим заедно, прогресът ми визуално и в самата зала е страхотен, супер довлен съм и съм мотивиран, което съответно ми се отразява изключително положително и върху всичко останало. Аз обичам да тренирам и когато постигам резултати в залата, това ме вдъхновява да си гоня целите и извъна нея.

Елица Александрова​

С Калоян и Бетина започнахме съвместна работа преди 6 месеца, следейки канала на Калоян Чолаков повече от година и половина, знаех, че избирам точните хора. Това, което ми направи впечатление още преди да започнем работа заедно е, че двамата с Бети държат на реално работещи методи. #nobullsh*t

Чудесен екип, който е в полза на клиента и неговите желания. Гледат изключително разумно на нещата.

Целта ми при стартиране на коучинга бе да зауча техниката на базовите упражнения, да изградя рутина и да науча повече относно силовите тренировки и храненето. В последствие реших да се пусна в подготовка за състезание по силов трибой и с помощта на Калата и Бети – всичко мина по план.Услугата е изключително полезна и гъвкава. Софуерът подпомага информацията относно хранене и тренировки да е добре селектирана, което улеснява клиента.Благодарна съм, че имах възможността да работя с вас!

Георги Стойнов​

Въпреки че от към резултати не съм там където искам да бъда, имам базови познания за хранене и тренировки. Винаги обаче съм бил несигурен за подбора на храните, които консумирам и за техниката на базовите упражнения. 

Следя канала на Калоян и Бети от самото му създаване. Впечатление прави представянето на информацията по достъпен начин, а също и самата им философия относно храненето и тренировките – опростявай нещата и се придържай към плана достатъчно дълго време. Обещах си един ден да работя с тях и да се възползвам от услугата им. В клипове и статии в сайта им видях хора със забележителни трансформации. Запазих си час и проведохме разговор. Всичко ми беше разяснено доста детайлно. 

В процеса на работа и с всеки един разговор научавах нови неща. Рядко имах допълнителни въпроси, защото това, което бях решил да питам вече ми беше отговорено. По всяко едно време през деня ми беше връщан отговор за всяко питане в рамките на минути.

Най-голяма полза извлякох за техниката на основните упражнения, а относно храната, лично за мен – че е добре да си планувам нещата предварително и да гледам на всичко по-дългосрочно. Ако сте решили да работите с онлайн треньор и все още се чудите за избора си – силно препоръчвам Калоян и Бети. Тези хора знаят какво правят! 

Иван Кючеков​

Имах нужда от това да си оправя техниката и с помощ в избора на правилните упражнения.

Гласувах доверие на NOBS Fitness, защото предоставят безплатна и полезна информация, и се вижда, че са отдадени, на това което правят и Калата ми направи впечатление, че е доста силен.

Треньорската им услуга се съобразява с лайфстайла ми, Калоян и Бети ме мотивират да тренирам, спестих време, обясненията са ясни и бързо разбирам какво точно трябва да правя що се отнася до техника, прогреса в залата и храненето.

Александър Михайлов​

Георги Тотев​

Георги Тотев​

Георги Тотев​

Съосновател

Калоян Чолаков

Калоян е обучен Starting Strength треньор от Starting Strength Online Coaching Academy и има над 10 години опит в залата, който иска да предаде на своите клиенти.

Уповава програмирането си на доказани физиологически теории, а техниката анализира през окото на биомеханиката. Той е твърд привърженик на минималистичния подход във всичко в живота.

Съосновател

Бетина Димитрова

Бети е лицензиран PN1 Nutrition Coach /консултант по хранене/ и сертифициран фитнес инструктор:

„Вярвам силно в баланса и съм привърженик на умерени реалистични подходи за влизане във и поддържане на форма за цял живот. Основавам коучинга си на устойчиви навици“