Клиентски отзиви

Иван Кючеков​

Имах нужда от това да си оправя техниката и с помощ в избора на правилните упражнения. Гласувах доверие на NOBS Fitness, защото предоставят безплатна и полезна информация, и се вижда, че са отдадени, на това което правят и Калата ми направи впечатление, че е доста силен. Треньорската им услуга се съобразява с лайфстайла ми, Калоян и Бети ме мотивират да тренирам, спестих време, обясненията са ясни и бързо разбирам какво точно трябва да правя що се отнася до техника, прогреса в залата и храненето.

Симеон Маринов​

Реших да се обърна за помощ към Калоян Чолаков от NOBS Fitness след дълго лутане и опити за стопяване на излишните мазнини. Избрах точно него, защото той беше един от първите, който започна да говори за натурален бодибилдинг и високочестотно трениране в България.

При работата си с него разбрах как работи метаболизмът и каква е причината за качване и сваляне на килограми, как може човек да сваля килограми без да гладува и същевременно да запазва изградените мускули.

Цветелин Стефанов

Начално тегло: 147 кг.
Крайно тегло: 88 кг.
Покачени: Сила и мускулна маса

Цветелин Стефанов

тегло: 50-51 кг рекомпозиция
Покачени: Сила и мускулна маса

“Реших че се нуждая от Бети беше в момента, който не прогресирах в тренировките които правех. Преди да започна с нея, нямах план който да следвам. Просто отивах в залата да тренирам и ако е свободен уреда, отивам на него. Не знаех как да прогресирам правилно на упражненията. Също харесвах и базовите упражнения, но не се чувствах сигурна за техниката на изпълнения, не посмявах да вдигам много килограмите на тях. И си казах, че имам нужда от помощ и да променя това.


Насочих се към Бети, защото когато попаднах на подкаста и ютуб канала и, забелях че тя е искрена, казва нещата такива каквито са и по всякакъв начин желае хората да бъдат по-добра версия на себе си. Защото и аз самата исках да бъда по-добра версия на себе си. И следователно се свързах с нея.


По време на коучинга ми с Бети, аз подобрих значително техниката ми на базовите упражнения като и прогресирах на тях без страх и че имам човек, който да ми казва кое и как да се поправи. Като изпращах видеа получавах и подробна обратна връзка към тях. Тренировките ми имаха план, който да следвам съобразявайки се с ежедневието ми. Подобрих и значително физиката си като покачих и мускулна маса.


Тя винаги ме е предразполагала да се чувствам комфортно, да я питам въпроси относно тренировки, хранене, начин на мислене и не само. Знам, че тя ще сподели искреното си мнение по въпроса, без заобиколки и ще е приятелски настроена. Платформата за тренировките е удобна и лесна за ползване с написани бележки при нужда за дадено упражнение, за да може те да са ми под ръка по време на тренировката. Също и файловете, които са ми изпращани в платформата са ми били много полезни. Бих казала че отношението и е много високо ниво, то просто не може да се опише. Препоръчвам я с две ръце!

Джейли

“Преди да започна работа с Бети, тренировките ми бяха много хаотични, прекалено претоварващи и с липса на структура. Техниката не беше нещо, на което бях обръщала внимание. Стремях се да тренирам възможно най-често, без да си давам почивка за възстановяване, мислейки си, че това ще ми е само от полза за вида, към който се стремях. Чувствах се изморена, нон-стоп гладна и объркана, че трябва да се изтезавам непрекъснато, за да поддържам формата, която искам. Цикълът ми беше спрял и не се намирах в здравословна за тялото и ума ми ситуация.
.
Избрах Бети и Калоян, защото ги следях от години в Youtube и ми направи впечатление, че те казват нещата директно, както са – без да овъртат. В тази индустрия има много информация и всеки гледа да ти даде точно нещото, което искаш да чуеш, за да клъвнеш и да повярваш отново, че с нещо бързо и крайно ще имаш дългосрочни резултати. Те правят точно обратното и това ме накара да се замисля къде се крие истината. След като се свързах с тях за персоналния им 1он1 Коучинг мигновено усетих доверие към Бети и не съжалих, че съм послушала инстинкта си. Тя е човек, на когото мога да разчитам ежедневно дори при най-малкото притеснение.
.
Ако не бях започнала работа с NOBS Fitness, сега вероятно все още щях да се боря с преяждания, липса на цикъл, стрес около това да изглеждам по специфичен начин и с крайното избягване на въглехидратите като мярка за някаква форма, що-годе близка до предишните представи в главата ми за „фит човек“. Сега гледам по друг начин на това, какво значи да си здрав, свободен около храната и да не изпитваш глад нон-стоп. Да си уравновесен с храненето и да можеш да поддържаш дадена форма и да прогресираш в залата без да си убит постоянно.
.
Ако мой приятел се чудеше дали да започне работа с тях, щях да го побутна с две ръце, защото те са хора, които се поставят на твоето място изцяло и гледат ситуацията заедно с теб, докато ти помагат да промениш вижданията и навиците си.”

Жасмин Савова

Покачване на сила и мускулна маса

Реших, че имам нужда от треньорска услуга тъй како ежедневието ми беше запълнено от ангажименти, а в същото време се опитвах да се храня с пълноценна храна и да спортувам редовно. Като човек, който държи на качеството независимо в коя сфера, винаги съм се опитвала да научавам все повече нови неща и да се самоусъвършенствам и в тренировките си. От към техника, от към структура, от към прогрес. Но с прекалено много задачи нещата бяха започнали да се превръщат в един голям хаос. Исках стойностен план, над който да прогресирам.
.
Следях Бети и Калоян от много време преди да се реша да се обърна към тях. Винаги съм се резонирала с техния подход и техния майндсет. При първата възможност, която ми се отвори, реших да започна работа с тях. Бети още от началото винаги е била точна, разбираща, подкрепяща и разбира се – компетентна. С нея целият ми тренировъчен план придоби нов вид. Стана по-структуриран, целенасочен и мотивиращ.
Бети не е от тренъорите, които ти изготвят режим по книга, а напротив, тя взима предвид всички мои ежедневни фактори и спрямо тях и моята собствена антропометрия на тялото изготвя режим, над който се прогресира ежедневно.
.
Коучингът с Бети вдигна нивото на тренировките ми много осезаемо. Самата техника на всяко едно упражнение се изпипа докрай, а след това прогресирахме над тях. Бети никога не е претрупвала нещата, винаги обяснява всичко по начин, разбираем за теб.
Към всички, които се чудят дали да започнат работа при NOBS Fitness ще Ви кажа това – коучингът е абонаментен, но знанията, които Бети и Калоян предават, остават завинаги, което за мен няма цена!

Теодор Димитров

Начално тегло: 113 кг.
Крайно тегло: 88 кг.
Покачени: Сила и мускулна маса, последвано от период на сваляне

Крис Желязков

Начално тегло: 68 кг
Крайно тегло: 73,8 кг.
Покачени: Сила и мускулна маса, 3 тренировки за цяло тяло на седмица.

Kато ученик почнах да тренирам без треньор но тогава имах повече време и ми стигаше за всичко. Сега ако трябва отново всичко аз да правя, усещам как другите нещо изостават. Също исках да сдобия знания още и да правя нещата правилно.

Mладен остави доста позитивен фийдбек за вас, а ние с него се знаем от 8ми клас и му имам доверие

Основния принос беше в техниките и правилното правене на упражненията, където ми откри доста грешки. Също сплита беше доста добре подбран и резултатите бяха доста бързи .

Йордан Петков

Начално тегло: 79 кг.
Крайно тегло: 79 кг.
Покачени: Сила и мускулна маса. Телесна рекомпозиция, направена чрез покачване и после сваляне до същото лично тегло. 3 тренировки на седмица.

Божидар Станчев

Начално тегло: 71.2 кг.
Крайно тегло: 79.3 кг.
Покачени: Сила и мускулна маса

Покачване на мускулна маса и стягане

01.07.2021 – 1.11.2021

Саня Кисьова

Чувствах се малко изгубена в тренировките си. Как да прогресирам, как да съм консистентна? Липсваше ми някаква структура, която да ми даде прогрес и резултатитв, които желаех, а именно балансирана физика.

Реших да се обърна към NOBS fitness защото исках да коригирам техниката си на базовите упражнения, да имам отчетност към някого и да не го мисля твърде много, а да следвам добре структурирана програма, която знаех, че ще получа от Бети и Калоян.

Чрез видеата, които изпращам редовно от тренировките значително подобрихме техниката на всички базови движения. Установих доста голям прогрес в раменете, гърба, глутеусите, предните бедра. Структурата на тренировките много ми харесва и включва винаги движения, които харесвам и ме мотивират да ставам по-добра на тях. Мотивирана съм много повече да не пропускам тренировка. В момента, в който си помисля, че трябва да кажа на Бети, че ще я пропусна и… Просто решавам, че по-добре да отида. Хаха! И после не съжалявам! Удоволствие е да се работи с екип, който те разбира, разбира как работи тялото ти, знае как да те насочи и да си представиш правилно как да се движиш в упражненията и то дори само с думи. Най-добрата инвестиция в себе си е решението ми да се доверя на NOBS fitness!

Тони Тодоров​

Калоян Чолаков е отличен трeньор, напълно отдаден на работата си. Калоян може да те извади от всякаква ситуация и да промени навиците и начина ти на живот. Нашата съвместа работа протече повече от добре.

Имахме 1 ден в седмицата, в който да обсъдим състоянието ми, тренировките ми и храната ми. Също така, Калоян винаги на момента ми е отговарял в Скайп или Инстаграм на мои въпроси, независимо по кое време е бил зададен въпросът. Много съм доволен от този човек и бих го препоръчал на всеки – както на неопитен, така и на опитен лифтър.

Мнения в Социалните мрежи

Анелия Терзиева

С малко дете, работа, учене и всички ангажименти покрай домакинството, имах нужда от някой, който да ми изготви и структурира програма, която да следвам и най-важното да ме държи отговорна към поставените ми цели и да ми дава повече пуш, отколкото сама бих си дала. Имам достатъчно опит в залата, за да знам каква е ползата от работата с треньор и само след два месеца резултатите бяха налице, визуално, силово и като отметнати дни в залата. Имало е много дни, в които само това, че имам разписана тренировка за деня, ме е водело в залата.

Защото имах нужда от външна мотивация, в момент, в който ми беше трудно да захранвам вътрешната ми мотивация, заради изискващото ми (изцеждащо) ежедневие. Аз вече познавах Бети виртуално и всичко в нея и в подхода й ми харесваше, така че бяха сигурна, че ще й имам доверие и ще я слушам. И Бети свърши чудесна работа. В интерес на истината съм работила с много треньори в миналото и до сега Бети е човека, който ми е обръщал най-много внимание. Обикновено, когато треньорът ти разбере че си напреднал трениращ, се отдръпва и ти дава повече самостоятелност. Бети не е така, а аз точно от това имах нужда.

Бети ми помогна с отчетност, с напътвствия, с корекция на техниката и с мотивация покрай всичкото съдържание, което правят NOBS Fitness и другите трениращи покрай вас, които демонстрират резултати и надъхват.

Стягане и оформяне/ изграждане на мускулна маса

Анатоли Аргиров

NOBS Strength клиент

Реших, че ми трябва треньорска услуга, понеже смятах, че има доста неща които не знам и не правя както трябва. Реших да се свържа с вас, понеже ми допаднахте отвидеата ви в youtube. Едно от нещата, с които ми помогнахте е, че ме научихте да си давам малко повече зор (да вдигна товара). И едно е да гледам видеа и някой да ми казва, че трябва да се напъна повече, понеже аз си мислех че го правя, друго е когато някой ми казва, да се напъна до точно определено ниво, до което сам не бих се натоварил.

Друго нещо, с което ми помогнахте е техниката, но се научих какво трябва да гледам, може би не всичко, но доста.
Като цяло ми помогнахте да се доближа доста до целта ми, за което съм ви много благодарен !

Антония Дойчева

Цел: рекомпозиция без дефицит на калории, изграждане на мускулна маса в задната верига

Реших, че имам нужда от треньорска услуга в период, в който бях много натоварена и това да мисля точно какви тренировки да правя ме изтощаваше допълнително чисто психически. Също и като цяло се чувствах малко изгубена и без структура в тренирането. Имах нужда някой да ми състави програма съобразена с динамиката на ежедневието ми и да я коригира и нагажда. Освен това, исках и да получава обективна и конструктивна критика, за да мога да подобря и надградя технитака си на трениране.

Реших да се обърна към Бети и Калоян, защото ги следях от доста време в социалните мрежи и начинът, по който представят информация на аудиторията си много ми допадна. Самото име на коучинга, NoBullshitFitness, олицетворява и подхода им – без глупости и залъгвания, а напротив – доказани методи на работа, които бачкат стига клиента да вложи нужните усилия. Търсех точно такъв вид обратна връзка с коуч, която да бъде абсолютно прозрачна и базирана на взаимни усилия.

По време на съвместната ни работа с Бети, се фокусирахме върху изграждане на мускулна маса и отработване на техниката на базовите упражнения като клек, мъртва тяга, лег. Получила съм полезен и изчерпателен фийдбек за всяко едно изпратено видео на изпълнене на упражненията. Също така, когато се е налагала корекция или адаптация в тренировачната ми програма по една или друга причина, Бети се е съобразявала с това. Цялостната комуникация винаги е била много ефективна и ефикасна и всеки един въпрос, който съм имала, е бил отговорен. Препоръчвам NOBS с две ръце на абсолютно всеки, тъй като ще получи качествен коучинг и резултати, докато в същото време си обогатява знанията в сферата на фитнеса и здравословното хранене.

Татяна Асенова

Тренирам отдавна. Имах представа от нещата. Обаче в един момент ми стана твърде трудно да влагам усилия в самосъчиняване на тренировка. Четях и много се интересувах от материята, но изобщо не усетих да искам да влож цялата си енергия единствено в това. Невъзможно е. Имах нужда от посока, която просто да следвам без да ми коства много енергия. Чудесно е да оставя на някой с опит и специализация в сферата да чертае пътя за мен.

Следях ви от известно време и енергията ви ми хареса. Привлече ме. Не усетих и да правите нещата само и единствено, за да монетизирате през подхода си. Няма крайности с вас. Отдавна ми е дошло до гуша от силни хвалебствия и помпозни лозунги. Идеалният избор си оставате за мен.

Както споменах и по-горе, спестявате ми усилия, които не ми се влагат в нещо, в което сте специалисти вие, а за мен е hustle. Окуражаващо е общуването ни и подкрепата и нормализацията на всички състояния, през които преминавам, е просто смиряващо. Благодарна съм, че имахме общ път.

Диляна

Klient-predi

В дисонанс с традиционната асосциация за „проблеми с храненето“, а именно- преяждане, огромен апетит, калориен излишък и т.н., аз имах точно обратното затруднение – нередовно, непълноценно хранене (понякога и веднъж на ден), неосъзнато гладуване и липса на апетит. За да не бъда голословна – имало е немалко дни, в които съм приемала около 700-800 калории. В резултат ми липсаше сила и макар да бях около 49-50 кг на 1.57, фигурата ми беше „skinny fat“ и не се харесвах особено (тук дори не говоря за визуалната страна, а за тонус, нива на енергия).

В добавка хоум-офисът и липсата на елементарно движение ме накараха да си задам въпросa: „Какво правиш с живота си :D?!“. Осъзнах, че нещо трябва да се промени и взех решението да стартирам с тренировки. Мое вътрешно убеждение е, че е при започване на ново начинание, най-добре е да не се правят експерименти, за да се сведат до минимум грешките, като за целта човек трябва да се довери на специалисти, които се занимават с това професионално и могат да дадат правилната рецепта за успех, според нуждите и целите на всеки. Именно за това избрах да работя с Бети и Калата, едно от най-добрите ми решения so far 🙂

За NOBS fitness разбрах от социалните мрежи, а след кратък разговор с тях бях убедена, че това са моите хора. Потвръждение на усещането ми са резултатите, които постигнахме заедно – храня се редовно и пълноценно, теглото ми е 53 кг, стоя видимо по-изправена, мога да изпълнявам базовите упражнения с тежест, което за мен е огромен напредък (първата тренировка успях да клекна едва 1-2 пъти с малкия лост и бях съсипана, а за тягата не ми се говори :D). Наред с физическия напредък мога да кажа, че обогатих и общата си култура в сферата на здравословното хранене. През цялото време съм усещала морална подкрепа и приятелско отношение. Тренировките ми винаги са били съобразени с темпото в ежедневието ми, като същевременно са максимално ефективни. Всичко това има позитивно влияние и от психологическа гледна точка, защото за мен е начин да разтоварвам от сивото, скучно ежедневие и да предизвикам себе си по нов начин. Та, в обобщение мога да препоръчам на всеки – както начинаещ, така и напреднал работа с Бети и Калата, защото наистина си заслужава и резултатите говорят сами 🙂

Сваляне:

Reverse Diet/ Обратна диета: (обратно покачване на мускулната маса и на храната след диета)

Симеон Ангелов

Реших че ми е нужна треньорска услуга, защото исках да изчистя подкожните мазнини, които бях натрупал, бях в задънена улица от предишен опит за сваляне сам. Въпреки че си мислех че съм запознат, очевидно имах нужда от помощ. Реших да се обърна към вас, защото виждах съдържанието което пускате във всички платформи, първо за начините на тренировка, абсолютно в мой стил и ми допадаше много и също така абсолютно NOBS информация и така още преди дори да започнем работа заедно, знаех, че ще получа нужната помощ и знания, за да потръгнат нещата.

Успяхте да решите няколко главни проблема за мен:
-да се науча на правилната техника на главните упражнения и да се движа правилно
-да съм отговорен за храната си и да правя правилните избори свързани с нея
-да се напъвам и да давам всичко от себе си
Освен тези главните ми дадохте и много информация, над която да мисля, усвоявам и да действам по нея, научих много за структурирането на тренировките, начините на прогресия, стреса, храните – по-специфично за структурата на храненията, meal timing и за истинската важност на целите храни – които винаги са ми убягвали в дългосрочен период!

Успяхте да решите проблемите чрез наблюдението от ваша страна, опита и професионализма ви! Винаги когато съм ви писал сте били насреща веднага, чрез обсъждането на техниката от видеата и на храненето на ежеседмичните срещи. Също така чрез многобройните съвети от всякакво естество на ежедневна база, които всъщност влияеха на резултатите които исках да постигна. Също така и чрез мотивацията която получавах, както на срещите, така и ежедневно на чата, защото на моменти, колкото и близо да изглежда целта, било то в КГ които искаш да свалиш или тежест която искаш да вдигнеш на тренировка, става трудно и се чудиш дали има смисъл. Но благодарение на вас аз не кривнах от пътя, а си продължих напред, за което ви благодаря много!

Християна Събева

Реших, че ми трябва треньорска услуга, защото имах нужда някой да следи резултатите ми за да постигна целите.

Обърнах се към вас, не само заради очевидната ви компетентност, а заради това, което съм видяла и чула като ваши принципи, майндсет и нагласа, неща приложими във всичко. Обратната връзка за качеството на самата услуга безспорно е 10/10, адаптивни сте, съобразявате се с целите и ежедневието на клиента и винаги давате точни и ясни отговори. Това, че следите и за техниката на упражненията в залата също е много съществено. Радвам се, че научих защо е важно фокусът да е върху базовите движения.

За мен най-ценно беше, че бях последователна и разбрах, че резултати има, но не те са проблема, а начина по който възприемам нещата. Бяхте ми полезни още преди да се свържа с вас, чрез съдържанието което създавате, а след работата с вас, разбрах, че трябва да си пренаредя приоритетите.

Захари Звездомиров

Свързах се с Ноу Би Ес Фитнес, защото дълго време не виждах особено прогрес в тежестите/визията, исках да съм по-постоянен с някоя програма, да има някого, към когото да държа отчетност, да подобря техниката си на основните упражнения.
Избрах точно тях, защото най-много ми харесва вашата философия за тренировки/хранене – минимализъм, с фокус върху нещата, които реално дават 80%+ от резултатите, заобикаляйки BS като fluff’n pump, junk volume, диета с точно определени храни и т.н.;
Свързах се с вас имайки предвид и background-а ви с „нормална“ работа (btw и аз съм от немска гимназия и съм работил в кол-център (laugh)), докато повечето треньори не са били в такова положение от първо лице и не могат да проявят емпатия.;
Най-полезен ми беше анализът на техниката, тъй като доста от нещата, които бърках не ги и подозирах и имах чувството, че ги правя „стабилно“.
Също ми беше от полза това за FODMAPs, което Бети ми показа, защото ме накара да обръщам повече внимание на това как си комбинирам храните.
Нещо на пръв поглед малко и очевидно, но за мен беше от голяма полза да чуя отстрани, че трябва да съм ОК с това, че няма как и тренировките да са на макс, наравно с кариерното развитие и университета и, щом приоритизирам второто, първото няма как да е оптимално. (Знам, че е common sense и концептуално съм го разбирал, но си е друго като ти се каже от хора, чието мнение в сферата на фитнеса цениш, защото много често съм оставал с чувството, че „просто не се напъвам достатъчно, трябва още“, което не е най-готиното.
Хареса ми, че винаги сте точни за срещите и винаги отговаряте доста бързо на съобщенията. Калоян ежедневно ъпдейтва програмите и дава пояснения за промените и може би най-важното – правите нещата с желание, а не гледате да отбиете номера и да вземете парите на хората.

Ирин Вълчев

От доста време следя Бети и Калоян и информацията,която споделят. Харесва ми факта,че са натурално трениращи и показват, че няма лесен път към усъвършенстване на своята физика. Те са първите треньори, с които работя и виждам положителните последици от работата ни заедно-физически и ментално.

Ростислав Русчев

Полина​

В забързаното ежедневие, което водим често забравяме да се грижим за своето здравословно, физическо и ментално състояние. Вярвам, че физическата активност ни помага да поддържаме във форма тези състояния. За целта реших да стартирам с фитнес тренировъчен режим и да се обърна към специалисти в тази област. Моя много близка приятелка ми препоръча NOBS fitness.

Резултатите, които тя беше постигнала бяха невероятни. Още след първия разговор с Бети разбрах, че тя е изключителен професионалист. Изготви ми структурирана програма, съобразена с моите цели и нужди. Получих и достъп до добре разработено приложение, което позволява проследяване на тренировките и хранителния режим. Няколко месеца по-късно същото приложение беше upgrade-нато с още повече опции и възможности. Личи си, че екипа на Nobs fitness се старае постоянно да подобрява услугата, която предоставя.

Благодарение на Nobs fitness подобрих значително хранителните си навици, усвоих техниките на базовите тренировъчни упражнения и подобрих структурата си. Бети е отдаден на работата си професионалист, който умее да мотивира и подхожда винаги с много внимание и приятелско отношение! Силно препоръчвам екипа на Nobs fitness.

Младен Филипов​

Едно известно време бях в „дупка“ откъм прогрес в залата и то не толкова от прогрес с тежестите или визуално, ами просто постоянно се контузвах, което ме демотивираше страшно много, съответно това рефлектира и върху цялото ми ежедневие. Преди време бях премислял да се свържа с Калоян и Бети като треньори, защото вижданията им за фитнес съвпадат с моите, а именно влагат по – голямата част от фокуса върху основата, онова, което ни дава 80-90% от резултатите.

Впоследствие, в процеса на работа осъзнах, че това, което предлагат не е просто услуга, а е отношение. Те подхождат с внимание към всеки един детайл и се стараят с малки стъпки, но сигурни в дългосрочен план, да се подобряват нещата. Честно казано доста си подобрих техниката на упражненията дори и за този не толкова дълъг период, което накара болките ми в коленете да изчезнат.

Относно храната, преди работа с тях имах проблеми с „мръсната храна“, хапвах си доста сладко, но с тяхна помощ научих как да ми е вкусно и да е полезно. Честно казано научих доста нови неща. Калоян и Бети са от хората, които не ти предлагат „булшит“ неща , от които просто да си изкарват парите, те ви помагат да създате начин на живот, в който да се чуствате пълноценни.

Откакто работим заедно, прогресът ми визуално и в самата зала е страхотен, супер довлен съм и съм мотивиран, което съответно ми се отразява изключително положително и върху всичко останало. Аз обичам да тренирам и когато постигам резултати в залата, това ме вдъхновява да си гоня целите и извъна нея.

Ваклин Николов

Свързах се с Калоян Чолаков и Бетина Димитрова от No BS Fitness, защото бях в такъв етап от живота си, в който имах нужда да се фокусирам върху бизнеса ми, който развивам и да пестя от свободното си време, но в същият момент исках да продължавам прогреса откъм сила и мускулна маса, а това за да се стане, трябваше да  акцентирам върху основните неща (базовите упражнения).

Преди да започнем работа заедно тъкмо бях направил своят мини кът,  защото исках  да започнем един вид на „чисто“. Следя канала от доста време и знаех, че те ще могат да ми помогнат точно с това. След като започнахме съвместната ни работа бях сигурен, че не съм сгрешил с избора си.

И двамата са професионалисти и дано България има повече  такива треньори, които се стараят колкото тях и ти отделят нужното време през седмицата не само на уговорените разговори, които провеждаш с тях, но и през останалото време ако имаш и други въпроси. Останах много доволен с това, което постигнахме заедно за тези 3 месеца и силно препоръчвам екипа на No BS Fitness.

Елена Маринова

Реших да започна тренировки с вас, защото бях хаотична в тренировките си и смятах, че колкото повече тренирам, толкова повече ще прогресирам, а в същото време знаех, че това не е така. Трябваше ми някой, който да сложи граници на задълженията ми. За храненето… имах нужда някой да ми каже къде греша, че нямам енергия и винаги съм гладна.

Реших да се обърна към вас, защото си говоря непряко с вас всяка сутрин чрез подкаста ви и ми беше интересно да работим по-лично. Със сигурност изградих метод на тренировки, който работи по-ефективно за мен и разбрах, че качеството на изпълнение е най-важно и то е ключът към успеха. За храната разбрах, че да не ям не е това, което ще ме направи слаба, и повечето калории не са края на света, което най-вече влияе на психиката ми.

Точните съвети за повдигане нивото на протеин и приемане на ензими доста промениха нивото на ситост и подуването. Мисля, че обсъждането на всяко упражнение по отделно изгради нелошо ниво на културата ми за трениране и за напред.

Владислав Илиев

NOBS Strength клиент

След много изгубено време и лутане в море от информация, която е по-скоро безполезна, вече бях тотално объркан относно това как да прогресирам и не виждах особен ефект от тренировките с тежести. С течение на времето попаднах на канала на no bs fitness. Видях, че те гледат на нещата по-съвсвем различен начин. Чрез своят възглед, а именно изцяло фокус върху базовите многоставни упражнения, хранене на калории, на които се чуствам добре и мога да прогресирам, моята цел се осъществяваше. Паралелно с това, с треньорския екип на no bs fitness наблегнахме изключително много на техниката, която както повечето хора смятах, че е добра. Моята инвестиция многократно надхвърли очакванията ми. Препоръчвам на всеки, който иска да се промени и не желае да си губи времето да се свърже с екипа на no bs fitness.

Велизар Станоев

Здравейте, реших да си намеря треньор с който да изградим малко по-добра физика и да наблегнем повече на базовите упражнения и много важно нещо да наблегнем на самата техника на изпълнение.

Повечето треньори, с които имах връзка, тренираха повече с изолирани упражнения, което на мен не ми допадаше. Исках да наблегна и на хранителните си навици. Така срещнах Калата и Бети, като Калата за техниката ме измъчи.

Всеки път при пращане на клипове искаше да променя малко от тук от там докато накрая не стигнах добра техника на всички упражнения за което съм му много благодарен, а Бети от друга страна ме научи да хапвам повечко зеленчуци (по цветовете на дъгата) и да ям повече непреработени храни. В началото имах проблеми с техниката на тягата, докато Калата не изчисти всички такива проблеми. Научи ме как да прогресирам и кога да върна малко назад, за да кача още по-силно, научи ме как да разпределям обема и интезитета.

Работата с тях е супер приятна, но и трудна. Отделят време за най-важните неща и не ти пълнят главата с ненужни работи. Спестяваш си толкова много време, просто ставаш сутрин имаш зададени макроси във приложението и зададена тренировка със всичко написано в нея и бележки към всяко едно упражнение(за какво да мислиш за да оправиш техниката как да тръгваш стъпка по стъпка всичко от до).

Елица Александрова​

С Калоян и Бетина започнахме съвместна работа преди 6 месеца, следейки канала на Калоян Чолаков повече от година и половина, знаех, че избирам точните хора. Това, което ми направи впечатление още преди да започнем работа заедно е, че двамата с Бети държат на реално работещи методи. #nobullsh*t

Чудесен екип, който е в полза на клиента и неговите желания. Гледат изключително разумно на нещата. Целта ми при стартиране на коучинга бе да зауча техниката на базовите упражнения, да изградя рутина и да науча повече относно силовите тренировки и храненето.

В последствие реших да се пусна в подготовка за състезание по силов трибой и с помощта на Калата и Бети – всичко мина по план.Услугата е изключително полезна и гъвкава. Софуерът подпомага информацията относно хранене и тренировки да е добре селектирана, което улеснява клиента.Благодарна съм, че имах възможността да работя с вас!

Георги Стойнов​

Въпреки че от към резултати не съм там където искам да бъда, имам базови познания за хранене и тренировки. Винаги обаче съм бил несигурен за подбора на храните, които консумирам и за техниката на базовите упражнения. 

Следя канала на Калоян и Бети от самото му създаване. Впечатление прави представянето на информацията по достъпен начин, а също и самата им философия относно храненето и тренировките – опростявай нещата и се придържай към плана достатъчно дълго време. Обещах си един ден да работя с тях и да се възползвам от услугата им. В клипове и статии в сайта им видях хора със забележителни трансформации. Запазих си час и проведохме разговор. Всичко ми беше разяснено доста детайлно. 

В процеса на работа и с всеки един разговор научавах нови неща. Рядко имах допълнителни въпроси, защото това, което бях решил да питам вече ми беше отговорено. По всяко едно време през деня ми беше връщан отговор за всяко питане в рамките на минути.

Най-голяма полза извлякох за техниката на основните упражнения, а относно храната, лично за мен – че е добре да си планувам нещата предварително и да гледам на всичко по-дългосрочно. Ако сте решили да работите с онлайн треньор и все още се чудите за избора си – силно препоръчвам Калоян и Бети. Тези хора знаят какво правят! 

Александър Михайлов​

Георги Тотев​

Младен Филипов​

Симеон Маринов​

Съосновател

Калоян Чолаков

Калоян е обучен Starting Strength треньор от Starting Strength Online Coaching Academy и има над 10 години опит в залата, който иска да предаде на своите клиенти.

Уповава програмирането си на доказани физиологически теории, а техниката анализира през окото на биомеханиката. Той е твърд привърженик на минималистичния подход във всичко в живота.

Съосновател

Бетина Димитрова

Бети е лицензиран PN Level 2 и 1 Nutrition Coach /консултант по хранене/ и сертифициран фитнес инструктор:

„Вярвам силно в баланса и съм привърженик на умерени реалистични подходи за влизане във и поддържане на форма за цял живот. Основавам коучинга си на устойчиви навици“

Онлайн коучинг

1-на-1 Силов и хранителен коучинг

1-on-1 е най – персоналната ни услуга, която включва тренировъчен и хранителен коучинг, както и постоянен личен контакт чрез разговор на ежеседмична база. Всичко това се случва чрез специализиран софтуер и мобилна апликация.

ЗАПИШИ БЕЗПЛАТЕН ЧАС

NOBS strength

NOBS Strength е онлайн платформата за мъже, която ще те прави по – силен и по – силен… Постоянно! 

Онлайн тренировъчен коучинг с фокус сила, техника, визия.

NOBS Strength

NOBS Woman

NOBS Strength е онлайн платформата за жени, с която ще ставаш по-силна и ще изглеждаш по-добре без да си робиня на глада и диетите!

Онлайн тренировъчен коучинг с фокус метаболизъм, техника, визия.

NOBS Woman