ПРИОРИТЕТИ В ХРАНИТЕЛНИЯ КОУЧИНГ:

  • По-здравословни избори без ограничения
  • Подобряване на лошата ви връзка с храната
  • Премахването на обсесивните мисли за контрол 
  • Подобряване на залитане към разстроени хранителни навици
  • Справяне с дългосрочни ментални, емоционални и физиологически последици от история с “непрестанни диети” 
  • Ограничаване на вредни навици като пристрастеност към сладко
  • Свобода и „нормално“ здравословно хранене
  • Подобряване на инсулиновата чувствителност и храносмилането, други специфични проблеми, свързани с храносмилателната система и метаболизма

ЦЕНА: 199лв/ месец

ЗАПАЗИ ЧАС

КЛИЕНТИ

client testimonial

„Ако не бях започнала работа с NOBS Fitness, сега вероятно все още щях да се боря с преяждания, липса на цикъл, стрес около това да изглеждам по специфичен начин и с крайното избягване на въглехидратите като мярка за някаква форма, що-годе близка до предишните представи в главата ми за „фит човек“.

Сега гледам по друг начин на това, какво значи да си здрав, свободен около храната и да не изпитваш глад нон-стоп. Да си уравновесен с храненето и да можеш да поддържаш дадена форма и да прогресираш в залата без да си убит постоянно.“

„Въпреки че аз самата съм треньор и коуч, имах нужда някой да погледне отстрани и да ми помогне да избера подходящите инструменти, които да работят за мен. Знаейки и учейки как да бъда треньор, попадах на всевъзможни техники, които могат да помогнат на хората, което обаче остави самата мен объркана и незнаеща кое да приложа върху себе си и кое не.
Дълго обмислях към кого да се насоча. Избрах точно НОБС и Бети, защото исках точно определен подход на работа – този който е стъпка по стъпка, който се концентрира върху дълбокото здраве и не налага излишни правила, а ти помага да намериш собствени такива.
Целта ми беше да подобря връзката си с храната, след всички ограничения и правила, които си бях налагала. Чрез всички техники, инструменти, разговори, въпроси към себе си и accountability, успях постепенно да изградя устойчивост и да се оттърва от ненужните за мен правила, както и да погледна от различна страна.
Процесът беше бавен (година и половина), но всъщност това беше и едно от моите изисквания – да няма напрежение, че бързам за някъде, че има краен срок, защото такъв няма. Това да изградиш здравословна връзка с храната, е едно от най-хубавите чувства – да ядеш „нормално“, да можеш да правиш осъзнат избор и да можеш да вземаш решението, че дългосрочното е по-блазнещо от сегашното удоволсвие.
В момента мога да кажа, че не изпитвам вина, че не прилагам най-различни правила, че изградих стабилни практики, които да ми помагат в това да се храня по начина, по който аз искам, че мога да кажа „не“ на храни, които са ме „контролирали“ преди.
Благодаря на Бети за цялата подкрепа, информация и разбиране. Колкото пи пъти да съм давала назад, тя е била до мен и ми е показвала, че това е просто част от пътя.

Тръгни по пътя към свободата около храната!

Запази час за безплатна консултация за съвместна работа чрез нашата платформа с календар. Очаквам с нетърпение да ти помогна веднъж за винаги да се освободиш от оковите на храната и да се храниш НОРМАЛНО!

ЦЕНА: 199лв/ месец | Ежеседмични разговори

клиентски отзиви в NOBS ПодкастА: